De Ce este Cătălin Ivan dezamăgit de Klaus Iohannis

ivan
ivan

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, s-a declarat dezamăgit de primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Purtătorul de cuvânt al PSD a spus, vineri, la Sibiu, că are o părere bună despre Klaus Iohannis "ca primar", însă este dezamăgit de faptul că liberalul a spus că nu regretă ruperea USL, catalogându-l pe acesta drept "puţin neserios".

Cătălin Ivan a fost întrebat într-o conferinţă de presă ce părere are în prezent despre prim-vicepreședintele PNL, pe care îl aprecia în momentul în care a fost propus pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"Aveam şi am o părere foarte bună despre Iohannis ca primar al Sibiului. Este evident ce a făcut pentru Sibiu şi este evident că are susţinerea sibienilor. Ca primar, tot respectul îl am pentru domnul Iohannis. Ar fi fost un câştig pentru Guvernul USL prezenţa sa în Guvern", a răspuns europarlamentarul social-democrat.

El a precizat însă că este dezamăgit de spusele lui Klaus Iohannis, care a afirmat că nu regretă ruperea USL.

"Sunt dezamăgit când îl aud că se bucură de ruperea USL. Să te bucuri de ruperea unui proiect care a avut susţinerea atâtor milioane de români, mi se pare puţin neserios, ca să fiu elegant. N-ai cum să te bucuri când un asemenea proiect eşueză din motive pe care noi, PSD, nici acum nu le ştim", a încheiat Cătălin Ivan, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel