BLACK FRIDAY 2014. evoMAG îşi face încălzirea pentru BLACK FRIDAY 2014

Retailerul online de produse electronice evoMAG oferă posibilitatea clienților să achiziționeze produse de calitate la preţuri foarte bune şi înainte de BLACK FRIDAY 2014.

BLACK FRIDAY 2014. evoMAG îşi face încălzirea pentru BLACK FRIDAY 2014, scrie realitatea.net. Retailerul online de produse electronice anunță 5 zile de reduceri "de groază", ce ajung la peste 60% cu ocazia sărbătorii de Halloween.

Reducerile de prețuri de la evoMAG sunt valabile în perioada 27 – 31 octombrie și vizează sute de produse din aproape toate categoriile existente în magazinul online.

BLACK FRIDAY 2014. În plus, toţi clienţii care vor comanda în acest interval vor intra automat într-un concurs unde pot câştiga un iPhone 6 şi unul dintre cele 4 vouchere de 1.000 de lei.

Între produsele la reducere oferite de evoMAG în "Săptămâna bântuită de reduceri" figurează telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, dar și roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală. 

BLACK FRIDAY 2014. Produsele vin la pachet și cu servicii cu valoare adăugată, cum este transportul gratuit în Bucureşti pentru comenzile mai mari de 99 lei şi în ţară pentru comenzile mai mari de 299 lei. O altă facilitate pentru clienți este posibilitatea plății în rate fără dobândă pentru produsele achiziţionate.

BLACK FRIDAY 2014. eMAG va organiza cea de-a patra ediție a BLACK FRIDAY în data de 21 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât ziua oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel