Barcelona și Bayern Munchen s-au calificat în semifinale în Liga Campionilor

FC Barcelona și Bayern Munchen sunt primele două echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile obținute în meciurile retur de marți seară.

Catalanii i-au bătut pe francezii de la Paris Saint-Germain și în returul de pe Camp Nou, cu scorul de 2-0, după ce se impuseseră și în prima manșă din capitala Hexagonului, cu 3-1.

După modelul lui Suarez din meciul tur, călăul parizienilor de acum a fost brazilianul Neymar, care a înscris o dublă, în minutele 14 și 34, servit de Iniesta și Dani Alves.

În celălalt sfert disputat marți seară, Bayern Munchen a revenit fabulos în fața celor de la Porto, care câștigaseră meciul tur din Portugalia cu scorul de 3-1. Nemții au avut o primă repriză fabuloasă la Munchen, pe care au câștigat-o cu 5-0, grație golurilor marcate de Alcantara (14), Boateng (22), Lewandowski (27, 40) și Muller (36).

Ibericii au redus din diferență în repriza a doua, prin Jackson Martinez (73), însă finalul le-a aparținut tot elevilor lui Guardiola. În minutul 88, Xabi Alonso a stabilit scorul final la 6-1, dintr-o lovitură liberă executată impecabil, iar Bayern Munchen merge în careul de ași al competiției cu scorul de 7-4 la general.

Vezi și: Barcelona și Porto au făcut spectacol sferturile Ligii Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel