Barcelona, prima echipă calificată în finala din Liga Campionilor, după 5-3 la general cu Bayern Munchen

FC Barcelona este prima echipă care s-a calificat în finala acestui sezon de Champions League, după ce catalanii au pierdut cu 3-2 returul semifinalei cu Bayern Munchen. Elevii lui Luis Enrique au beneficiat însă de victoria cu 3-0 de pe Camp Nou și s-au calificat în ultimul act de la Berlin, cu scorul general de 5-3.

Returul din Germania a fost extrem de spectaculos, cu faze geniale reușite de fotbaliștii celor două echipe și cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj. Bayern Munchen a deschis scorul în minutul 7, prin fundașul central Benatia, în urma unui corner.

Tripleta Messi-Suarez-Neymar a năruit însă repede speranțele gazdelor la calificare și a întors scorul în doar 22 de minute. Neymar a reușit o ”dublă” în minutele 15 și 29 și a stabilit scorul pauzei, 2-1 în favoarea catalanilor. Ambele goluri ale brazilianului au fost marcate după ce mingea a trecut, pe rând, pe la Messi și Suarez.

La pauză, Luis Enrique l-a înlocuit pe Suarez cu Pedro, iar spaniolii n-au mai prea cotat în atac în partea a doua.

Bayern Munchen a luptat pentru victorie pe teren propriu, iar insistențele bavarezilor au dat roade. Mai întâi, Lewandowski a egalat la 2, în minutul 59, cu un șut splendid de la marginea careului, după ce l-a ridiculizat pe Mascherano. În minutul 74, Muller și-a readus echipa în avantaj, însă elevii lui Guardiola nu au mai putut marca până la final, iar victoria la limită a echivalat cu eliminarea din Liga Camponilor, după eșecul cu 3-0 din prima manșă.

Miercuri seară se va desfășura returul celeilalte semifinale din Champions League. Real Madrid va încerca, pe Santiago Bernabeu, să întoarcă înfrângerea cu 2-1 din tur și să se califice pentru o finală cu Barcelona în Liga Campionilor.

Vezi și: Juventus - Real Madrid 2-1, în manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel