Urmărește emisiunea live


Bayern Munchen a devenit pentru a cincea oară campioană a Europei

O finală germană, sâmbătă seara, la Londra.  Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund. Căpitanul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a primit trofeul Ligii Campionilor din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în prezenţa cancelarului german, Angela Merkel.  La partidă au asistat 86.278 de spectatori.

Pentru Borussia a marcat Gundogan '68 (penalti), iar pentru Bayern Munchen au înscris Mandzukici '60 şi Robben '89.

 Meciul a fost arbitrat de italianul Nicola Rizzoli, ajutat la două linii de compatrioţii săi Renato Faverani şi Andrea Stefani. Arbitru de rezervă a fost Damir Skomina, din Slovenia, iar asistenţi suplimentari Gianluca Rocchi şi Paolo Tagliavento.

Bayern Munchen s-a aflat în finală pentru a treia oară în ultimele patru sezoane.

 Clubul bavarez, campion al Germaniei, poate realiza "tripla" dacă se impune în finala Cupei Germaniei la 1 iunie.

Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Chelsea Londra, câştigătoarea Ligii Europa, se vor întâlni, la 30 august, la Praga, în Supercupa Europei, ceea ce ar putea duce la un nou "duel" între Josep Guardiola şi Jose Mourinho.Formaţia Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, în finala competiţiei. Echipa bavareză va fi condusă de la 1 iulie de Josep Guardiola, fostul tehnician al FC Barcelona.

Chelsea a învins Benfica Lisabona, scor 2-1, în finala Ligii Europa de la Amsterdam, la 14 mai. Echipa londoneză ar putea fi preluată de Jose Mourinho, care va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel