Antena 1, cu Mona Segall, a bătut PRO Tv. "Poftiți pe la noi", audiențe

Ediția cu numărul 5 a emisiunii "Poftiți pe la noi", produsă de Mona Segall pentru Antena 1, a adus două recorduri: a fost ediția cu cea mai mare audiență pe segmentul comercial, iar la orașe a avut cel mai bun rezultat de până acum.

La nivelul întregii țări, emisiunea s-a menținut în media de până acum. Iată audiențele show-ului "Poftiți pe la noi" din data de 4 august, prezentate de paginademedia.ro:

NAȚIONAL - La nivelul întregii țări, emisiunea "Poftiți pe la noi" - cu Delia, Cătălin Moroșanu, Daniel Buzdugan și Roxana Ionescu - a fost urmărită de 1,26 de milioane de români pe minut. Pe intervalul emisiunii, Antena 1 a ocupat prima poziție în topul audiențelor, urmată de PRO Tv - cu 1,1 milioane de telespectatori.

URBAN. În mediul urban, 846.000 de telespectatori pe minut s-au uitat la "Poftiți pe la noi". Antena 1 a fost lider detașat, având cu aproape 300.000 de telespectatori pe minut mai mulți decât locul doi, PRO Tv.

COMERCIAL. Ediția din 4 august a show-ului "Poftiți pe la noi" a fost cea mai vizionată de până acum pe segmentul comercial: 541.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani. Antena 1 a ocupat primul loc și pe acest segment, fiind urmată de PRO Tv, cu 290.000 de telespectatori pe minut.

Citește și: Antena 1 și Pro TV, audiențe cu nunta lui Pepe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel