Zodiac chinezesc 2020. Situații care te ajută să avansezi

Horoscop
Horoscop

Mariana Cojocaru a prezentat elementele importante pentru zodiacul chinezesc.

Anul Sobolanului de Metal pentru Șobolan

Șobolanul are echivalent în zodiacul european Săgetătorul. Șobolanul de multe ori chiar dacă nu este cel mai favorizat, face în așa fel încât se strecoară peste tot. În anul 2020, șobolanul va trebui să înțeleagă tot ceea ce înseamnă justiția, dar și chestiunile care îl vor pune în tot felul de situații. Are o adaptabilitate deosebită. Mare atenție la sănătate și carieră.

Anul Sobolanului de Metal pentru Bivol

Pot să apară tot felul de soluții care îl vor ajuta pe bivol să meargă mai departe. Este nevoie de un echilibru care să existe atât în noi, cât și în mediul în care trăim. Bivolul are echivalentul în horoscopul european vărsătorul.

Anul Sobolanului de Metal pentru Tigru

Tigrul are echivalent vărsătorul în horoscopul european. Acesta este bine susținut de șobolan. Tigrul este norocos. Este recomandat „să curețe" agenda de cei care nu îi sunt prieteni cu adevărat.

Anul Sobolanului de Metal pentru Iepure

Iepurele are echivalentul în zodia Pești. Astrograma relațională este un instrument bun, însă datorită principiului Yin și Yang aceștia pot forma relații noi, însă unele relații vechi pot dispărea.

Anul Sobolanului de Metal pentru Dragon

Dragonul are echivalentul în zodia Berbec. Acest semn zodiacal va fi pus în situații tot mai diverse. Unii pot avea problemele de sănătate, alții pot să aibă parte de conflicte pe plan sentimental.

Anul Sobolanului de Metal pentru Șarpe

Șarpele are echivalentul în zodia Taur. Într-un astfel de an, pentru cei care fac lucrurile ca la carte nu vor exista probleme.

Anul Sobolanului de Metal pentru Cal

Are echivalentul în zodia Gemeni. Acești nativi trebuie să fie atenți la drumul pe care și-l construiesc. Unii nativi vor avea parte de probe dure și obstacole.

Anul Sobolanului de Metal pentru Capră

Capra are echivalentul în zodia Rac. Are parte de schimbări în ceea ce privește cariera și zona socială.

Anul Sobolanului de Metal pentru Maimuță

Maimuța are echivalentul în zodia Leu. Într-un astfel de an, cei care au afaceri trebuie să fie atenți, deoarece pot întâmpina obstacole în zona profesională. Vor exista situații în care au nevoie de ajutor și deschidere.

Anul Sobolanului de Metal pentru Cocoș

Cocoșul are echivalentul în zodia Fecioară. Este un an în care se poziționează la răscruce de vânturi. Din vară, vor avea parte de momente mai dificile.

Anul Sobolanului de Metal pentru Câine

Câinele are echivalentul în zodia Balanță. Cei care iubesc animalele într-un astfel de an vor avea parte de surprize plăcute. Trebuie să aibă grijă de sănătate.

Anul Sobolanului de Metal pentru Mistreț

Mistrețul are echivalentul în zodia Scorpion. Au un început de an bun, însă trebuie să găsească soluțiile dificile. Mare atenție la tot ceea ce înseamnă acțiuni.

Previziunile au fost făcute de Mariana Cojocaru într-o ediție specială la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel