EXCLUSIV  Zodia cu o revelație la final de august. Are șansa să-și schimbe destinul

Rodica Mitu / 29 aug 2019 / 08:17 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Descriere foto: Horoscop

Până la finalul lunii august, o zodie va avea o revelație în urma căreia trebuie să renunțe la tot ce a ținut-o în spate.

„Luna Nouă în Fecioară o să vă facă să vă dați seama că, în ultimele săptămâni, dacă nu chiar toată vară, ați greșit față de niște prieteni. Când spun că ați greșit, nu vă gândiți că ați făcut ceva rău față de ei, ci ați greșit pentru că le-ați dat prea multă libertate. I-ați lăsat să vină spre voi și nu ați setat niște limite. Ei au spus și făcut tot ce au dorit. Nu vă veți simți bine. Mai mult, persoanele respective se vor confrunta cu anumite probleme. Dintr-o dată, aflați că X are probleme în familie, Y la muncă. Ei vor veni spre voi, iar voi vă veți ascunde. De aici apar reproșuri. Dacă le-ați oferit un deget, ei au avut impresia că toată mâna este a lor.

Sfatul meu este să vă depărtați puțin și să vă liniștiți, să dormiți, să dați atenție organismului. Limitele acum sunt cât se poate de jos. Renunțați la tot ce vă ține în spate. Renunțați la oameni, lucruri etc. Cu alte cuvinte, curățenie", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Balanță și cei cu ascendent în această zodie.

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26