EXCLUSIV  Zodia care trebuie să fie atentă la bani. Astrolog: Atenție, să nu uite acest lucru

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019. O zodie este preocupată de tot ceea ce înseamnă bani.

„În această perioadă, sunt foarte preocupați de tot ce înseamnă bani. E foarte importantă zona financiară. Marte îi face să își dorească mai multe lucruri în același timp. Parcă ar mai renunța la ceva, dar parcă ar vrea altceva. Rezultatele, din fericire, vor fi bune, doar că alergând după mai mulți iepuri s-ar putea să cadă bani din buzunare. E bine să își mai asume și riscuri, însă nu chiar acum. I-aș ruga să nu asculte de parteneri, pentru că s-ar putea să-i facă să se grăbească.

În continuare, nevoia lor de afecțiune este foarte mare.

În zona profesională, poate că ar trebui să adopte o atitudine puțin diferită față de colegi, superiori sau chiar subordonați.

Pentru o perioadă, dacă au de făcut investigații medicale, să nu le uite. Ar fi bine să le facă săptămâna aceasta. Sau măcar să sune să se programeze. E o săptămână bună din acest punct de vedere", a spus astrologul Daniela Simulescu. Este vorba despre Scorpion.

Previziuni complete pentru toate zodiile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel