Ziua câinilor Golden Retriver. Cele mai tari imagini cu blănoșii "aurii"! Sunt adorabili (VIDEO)

Astăzi, este ziua dedicată Golden Retriever-ilor. Dacă ai un astfel de blănos sa pur și simplu adori aceastărasă, ți-am pregătit o colecție de imagini adorabile. 

Golden Retriever este una dintre cele mai populare rase de câini la nivel global, iar mulţi oameni aleg exemplare din această rasă pentru a le fi animale de companie. Câinii din această rasă pot îndeplini cu succes misiunea de câine-asistent pentru persoane cu dizabilităţi sau de câine-ghid pentru nevăzători şi pentru persoanele hipoacuzice. Totodată, câinii din această rasă pot fi dresaţi pentru a vâna, a detecta explozibili şi a participa la operaţiuni de căutare. Este a treia cea mai populară rasă de câini în rândul familiilor din Statele Unite.

Originară din Scoţia, rasa Golden Retriever a fost creată în anii 1800 de lordul Tweedmouth în efortul de a obţine exemplare canine care să poată înota pe distanţe mari. În urma împerecherii a doi dintre câinii săi, un Retriever şi un Tweed Water Spaniel, a rezultat ceea ce cunoşteam astăzi a fi Golden Retriever.

Dacă nu ai suficient timp pe care să îl dedici acestui câine, această rasă de câini nu este pentru tine. Câinii Golden Retriver sunt animale foarte energice. Dacă are un program strict de antrenament şi mişcare fizică, un Golden Retriver se va adapta uşor în orice mediu, inclusiv într-un apartament, însă este foarte important ca acestui câine să îi fie satisfăcută nevoia de mişcare. Un Retriver care nu face suficientă mişcare şi nu îşi consumă energia aşa cum ar trebui va dezvolta grave probleme de comportament, potrivit megapet.ro

Ziua dedicată Golden Retriever-ilor a fost creată în 2012 de Kristen Shroyer, o pasionată de această rasă, iar ziua de 3 februarie a fost aleasă întrucât era ziua de naştere a propriului Golden Retriever, Quincey.

Cu prilejul #GoldenRetrieverDay, în localitatea Golden, din statul Colorado, sute de proprietari de câini se reunesc în faţa centrului expoziţional al oraşului şi participă la o paradă pe aleea principală. În 2019, la eveniment au luat parte peste 1.000 de câini alături de proprietarii lor. În onoarea acestei zile speciale, ia-ţi câinele la o plimbare în parcul preferat, oferă-i o gustare delicioasă sau o jucărie nouă. Dacă nu eşti posesorul unui Golden Retriever, poate a sosit momentul să te gândeşti să adopţi unul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Golden Retrievers (@goldenretrievers)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ursula Daphne Aitchison (@hugoandursula)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Golden Retrievers (@goldenretrievers)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Golden Retrievers (@goldenretrievers)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel