Wesley de la Aston Villa: „Am devenit tată la 14 ani și m-a motivat foarte mult”. Ce poveste incredibilă are atacantul

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

„La 14 ani, trebuia să fac bani, fiindcă mi-era greu. Odată cu primul copil am zis că trebuie să dau totul pentru a deveni fotbalist.".

„Eram tânăr", a spus Wesley Moraes râzând. „Nu puteam să intru umăr la umăr cu Diego Costa", a continuat fotbalistul pentru Sky Sports.

Cu un zâmbet uriaș pe buze, atacantul lui Aston Villa și-a adus aminte primul antrenament cu echipa mare la Atletico Madrid. „Am jucat acolo când aveam 17 ani, timp de șase luni. Am fost puțin speriat de jucătorii mari de acolo – Diego Costa, Miranda și Raul Garcia – dar a fost frumos".

După fiecare meci, o sun pe mama

Tatăl lui Wesley a murit când avea doar 9 ani. „Când tatăl meu a murit, a devenit dificil, fiindcă mama mea era singură cu mine și frații mei, dar a continuat să muncească, iar astăzi fac totul pentru ea".

„Primul meu copil s-a născut când aveam 14 ani. A fost dificil, fiindcă în aceeași perioadă m-am apucat de fotbal profesionist. Trebuia să merg la muncă ziua și să mă duc la antrenament seara".

După ce a eșuat probele la șase echipe din Europa, Wesley a vrut să renunțe la fotbal și să se ducă la muncă pentru a-și întreține cei doi copii pe care îi avea până la vârsta de 16 ani.

Slovacia, rampa de lansare în Europa

Oportunitatea s-a ivit când avea 19 ani, într-un mic oraș din Slovacia, numit Trencin. „Mi-a fost greu în primele săptămâni. Era foarte frig. În primele 3 luni, cred că a nins constant".

Brazilianul a trecut de la mijloc în atac. „Când joci mijlocaș, trebuie să gândești repede, iar când am trecut în atac am continuat să gândesc rapid". Un atacant de mărimea lui Wesley a făcut ce a vrut cu apărările, Club Brugge interesându-se imediat de el.

În prezent, Wesley are 22 de ani și evoluează pentru Aston Villa, în Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel