EXCLUSIV  Vouchere de vacanță, situație scăpată de sub control. Corina Martin: Adevărul este că...

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanta. Corina Martin a explicat, pentru DCNews, ce se întâmplă în aceste zile în agenții după ce operatorii din turism au luat o decizie care îi dezavantajează pe cei care primesc tichete.

Vouchere de vacanță. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a declarat, pentru DCNews, că mulți operatori din turism profită de infuzia de tichete. Mai exact, se confirmă că prețurile au crescut, iar acum, agențiile de turism se chinuie să găsească cazare, pentru Paște, care să se încadreze în valoarea tichetelor de vacanță primite de oameni. 

Citește și: Vouchere de vacanță 2019, utilizare. Corina Martin: Trebuie să știți

Creșterea tarifului conduce la scăderea consumului

Vouchere de vacanță. "Fetele mele din agenție caută din greu să găsească un pachet rezonabil de Paște care să se încadreze în bugetul pe care îl au turiștii, adică un set de tichete de vacanță. Și adevărul este că au crescut prețurile. Ne așteptam la asta, imediat ce a venit infuzia asta de tichete de vacanță. Automat proprietarii de hoteluri și de structuri de cazare au văzut oportunitatea pentru că sunt foarte multe cereri. Este totuși un fenomen de piață oarecum normal, însă, din punctul meu de vedere, trebuie avută foarte mută grijă acum pentru că nu trebuie majorate la un nivel prea mare pentru că îi va speria pe turiștii români chiar dacă primesc tichete de vacanță. Oamenii se pot reorienta până la urma urmei, pot cumpăra mai puține nopți de cazare și mai multe servicii precum excursii locale, bilete la atracții turistice, iar noi la agenții putem să facem pentru ei. Dacă tariful de cazare crește prea mult, atunci va scădea consumul de nopți de cazare", a declarat Corina Martin.

Vouchere de vacanță. Informația a fost confirmată și de alte agenții de turism din țară, însă nimeni nu poate controla situația creată. Creșterea prețurilor nu vizează doar litoralul, ci toate zonele în care a existat un număr considerabil de cerințe în 2018.  

Citește și: Vouchere de vacanță 2019, impact. Corina Martin: Nu mă așteptam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel