Voiculescu s-a rățoit la jurnaliști. Întrebarea care l-a scos din minți

Ministrul Săntății, Vlad Voiculescu, a susținut o conferință de presă la o zi de la tragedia de la „Victor Babeș”, la ora 16:00.

„Domnule ministru, aș vrea vă rog dacă se poate chiar să ne spuneți programul dumneavoastră de astăzi”, a cerut un jurnalist invitat la conferință. Răspunsul ministrului a fost: „Iertați-mă, deja întrecem o limită a decenței”. La câteva minute, Vlad Voiculescu a părăsit conferința de presă.

Și secretarul de stat Althamer a urmat aceeași atitudine

Jurnaliștii au cerut detalii și despre persoana care reprezenta firma care oferea oxigen, iar secretarul de stat Monica Althamer a transmis: „Aș vrea să așteptăm ca ancheta poliției să ia final. Vorbim despre un om, inclusiv domnul care reprezenta acea firmă este o persoană, cu sentimente, era acolo. Haideți să așteptăm să stabilească poliția dacă are sau nu vreo vină. Omul venise, chemat pentru o eroare afișat de aparatură. S-a întâmplat să fie acolo în momentul incidentului, nu are pregătire medicală. (...) Nu-mi imaginez ce simte, l-am văzut ieri, era acolo. Nu era într-o stare extraordinară”.

„Ați întrebat dumneavoastră (n.r., jurnaliștii) repetitiv de ce nu s-a comunicat aseară. V-am răspuns mai devreme. Este o tragedie, trei familii și-au pierdut rude, iar alte cinci trec printr-o dramă”, a adăugat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel