Bănicioiu a intervenit la Antena 3 după afirmația lui Voiculescu

Au fost contre la Antena 3 între actualul și fostul ministru al Sănătății. 

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus că Vlad Voiculescu minte și că are el surse din Ministerul Sănătății că vaccinul hexavalent pentru imunizarea copiilor este în țară, dar că ministrul nu semnează ordinul pentru a-l distribui.

Vlad Voiculescu a afirmat că problema a început de la fostul ministru Nicolae Bănicioiu care a semnat pentru respectivul vaccin cu Polisano care a ajuns în imposibilitatea de a-și respecta obligațiile și, astfel, au fost nevoiți să încheie un nou contract. ”Nu există un ordin de ministru pentru așa ceva, astăzi au fost recepționate vaccinurile”, i-a spus Vlad Voiculescu lui Codrin Ștefănescu. Ministrul Sănătății a subliniat că trebuie să mai semneze un ordin pentru a transmite către DSP vaccinurile hexavalente care vor ajunge în câteva zile la medicii de familie.

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, a intervenit în emisiunea ”Sinteza Zilei” și a precizat că ”Am auzit foarte multe comentarii pe care Ministerul Sănătății le face. Ministerul Sănătății trebuia să prevadă această situație și să facă achiziții din timp dacă a reziliat contractul cu Polisano. Vaccinurile înțeleg că nu au ajuns azi, ci mai demult”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel