Vocea României, dueluri. Renate și preotul Florian, moment inedit: "Asta te va urmări, părinte!"

Descriere foto:

Vocea României, dueluri Renate Grad și Florian Popa au fost o adevărată apariție. Cei doi au ieșit din zona lor de confort și au interpretat piesa În lipsa ta, de la Jo.

Vocea României, dueluri A fost un moment emoţionant şi sensibil. Puţini sunt cei care se gândesc că vreodată ar putea vedea un preot în această ipostază. Însă combinaţia a fost cu noroc pentru Andra, care a alergat să îi îmbrăţişeze la finalul momentului.

Vocea României, dueluri  Pavel Bartoș a dat startul jurizării cu o glumă, impresionant fiind de moment: "Părinte ai citit Pasărea Spin?".

"M-am bucurat că ne-a ieșit aşa cum ne-am propus. A fost foarte bine Florian. Renate este o voce extraordinară. Duetul ăsta a sunat foarte bine. Mă bucur că am creat momentul ăsta pentru sufletul meu", a spus Andra.

Vocea României, dueluri  Tudor Chirilă: "Văd, părinte, o chestie extraordinară. Te văd la slujbă. Dimineața s-a terminat, liturghia s-a terminat. Vine părintele, ține predica, oamenii sunt pătrunși și vine și bețivul satului: "Spune-o pe-aia cu iubirea, părinte!" Momentul ăsta te va urmări, părinte".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24