Vocea României, dueluri. Renate și preotul Florian, moment inedit: "Asta te va urmări, părinte!"

Vocea României, dueluri Renate Grad și Florian Popa au fost o adevărată apariție. Cei doi au ieșit din zona lor de confort și au interpretat piesa În lipsa ta, de la Jo.

Vocea României, dueluri A fost un moment emoţionant şi sensibil. Puţini sunt cei care se gândesc că vreodată ar putea vedea un preot în această ipostază. Însă combinaţia a fost cu noroc pentru Andra, care a alergat să îi îmbrăţişeze la finalul momentului.

Vocea României, dueluri  Pavel Bartoș a dat startul jurizării cu o glumă, impresionant fiind de moment: "Părinte ai citit Pasărea Spin?".

"M-am bucurat că ne-a ieșit aşa cum ne-am propus. A fost foarte bine Florian. Renate este o voce extraordinară. Duetul ăsta a sunat foarte bine. Mă bucur că am creat momentul ăsta pentru sufletul meu", a spus Andra.

Vocea României, dueluri  Tudor Chirilă: "Văd, părinte, o chestie extraordinară. Te văd la slujbă. Dimineața s-a terminat, liturghia s-a terminat. Vine părintele, ține predica, oamenii sunt pătrunși și vine și bețivul satului: "Spune-o pe-aia cu iubirea, părinte!" Momentul ăsta te va urmări, părinte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel