Vlad Voiculescu vrea la concert: Mi-e dor. Replici: Mi-e dor de Euthyrox/ Parcă începe să-mi fie dor de dr. Tătaru/ Mi-e dor de un spital să mă operez

gov.ro
gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, își exprimă dorințele personale pe pagina de Facebook, într-o interacțiune cu ”fanii”. 

”De multe lucruri dinainte de pandemia asta mi-e dor, dar la un concert tare aș fi mers astăzi. Vouă de ce vă e cel mai tare dor?” a scris ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe Facebook. 

Pe lângă comentariile despre ”dor”, ministrul Sănătății a primit și comentarii în care a fost invitat să aleagă concertul în detrimentul funcției, precum: ”mergeți la concerte și lăsați pe altcineva la conducere pentru binele pacienților”. Alte persoane au atras atenția că, din funcția pe care o ocupă, nu ar trebui să aibă astfel de preocupări de interacțiune cu ”fanii”: ”Am puține emoții că mâine ne așteptați cu cafeluța de sâmbătă dimineața. Țara arde și baba...”

”Mi-e dor să mai văd ceva fapte promise în campanie. Cearta asta nu făcea parte din programul de guvernare” i-a atras atenția un alt internaut. ”Vlad Voiculescu, îți dai seama cum sună asta cu concertele ținând seama că Guvernul ăsta nu face nimic pentru artiști/public” i-a scris o altă persoană, semnalând ipocrizia în acest caz. ”Cu spitalele am rezolvat-o. Acum mergem la concert” a fost un alt comentariu care a exprimat o profundă nemulțumire. 

”Unu n-ar zice: vorbește Vlad cu colegul de la Cultură să deschidă sălile de teatru, cinema și să închidă mall-urile.” a scris un alt internaut. 

”Mi-e dor și doare de Euthyrox și Ministerul nu face nimic” i-a atras atenția o persoană despre criza de medicamente. ”De Adrian Wiener ministru al Sănătății. De asta îmi este dor, de profesioniști în administrație” a fost propunerea unui urmăritor. 

”Domnule, ești ministru al Sănătății în țara asta, ai o imensă responsabilitate, mai sunt 200 de paturi la ATI și dumneata stai pe Facebook ca un adolescent. Incredibil” este un alt mesaj. ”Mi-e dor de oameni competenți, care nu-și bat joc de români mințind că au diplome de studii superioare” e un alt comentariu. ”Mi-e dor de banii ăia pe care i-am dat pentru Cumințenia Pământului” i-a mai scris un ”fan”. 

”Toți avem dorurile noastre, pe care le-am pus în paranteze. Dar treburi mai importante nu aveți, domnule ministru? Dar știu deja că nu aveți timp pentru întrebări incomode” au continuat comentariile. ”Parcă începe să-mi fie dor de dr. Tătaru” a fost unul dintre răspunsuri. 

”Mi-e dor de un spital să mă operez. Am o hernie abdominală cât capul. Bolnavii cronici nu mai există?”, ”Diferența este că tu chiar poți să faci ceva în sensul ăsta. Dar nu vrei. Dacă nu poți, dă-ți demisia”, ”Cam mult timp pentru postări aveți în calitatea dv. de ministru!”. ”Ne e dor de Ceaușescu. N-a fost așa rău precum voi”, ”Îmi este dor de Tătaru, tu ești pistol cu apă” arată alte mesaje. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel