Visul piteștenilor s-a năruit în semifinală. FC Argeș a fost învinsă de Voluntari și ratează finala Cupei României

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, în deplasare, la Piteşti, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

FC Voluntari, care în tur a câştigat cu 2-0, s-a impus prin golul marcat de Florin Achim (85 - penalty), după un fault comis de Deian Boldor asupra lui Helder Tavares. Fundaşul argeşean a fost eliminat pentru acest lucru (83).

Şi FC Argeş a beneficiat de un penalty, acordat uşor la un contact între Cristian Dumitru şi Denis Ciobotariu, dar Ionuţ Şerban l-a ratat (51), şutul său fiind apărat de Mihai Popa.

Şi ilfovenii au avut un om eliminat, internaţionalul moldovean Vadim Raţă, pentru al doilea cartonaş galben (86), după ce fusese înlocuit.

În minutul 34, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit la un duel pentru minge, fiind nevoie de intervenţia ambelor ambulanţe.

Cei doi jucători şi-au revenit în cele din urmă, dar Joao Miguel nu a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit cu Boldor.

FC Voluntari va juca a doua finală de Cupă din istoria sa, după ce în 2017 a cucerit trofeul (în faţa Astrei Giurgiu).

Finala Cupei României va avea loc pe 19 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, notează Agerpres.

În cealaltă semifinală, Universitatea Craiova o va întâlni pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, joi 12 mai, de la ora 19:30. În tur, Sepsi OSK s-a impus cu 2-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel