Viorica Dăncilă se implică în scandalul minorei maltratate. Cere explicații de la miniștrii de Interne și ai Muncii

Viorica Dăncilă cere miniștrilor de Interne și al Muncii explicații privind intervenția în cazul minorei maltratate, anunță Realitatea Tv.

Prim ministrul României Viorica Dăncilă cere celor doi miniștri să verifice cum au intervenit subalternii lor în cazul ridicării cu forța a minorei de opt ani din Baia de Aramă. De asemenea, Viorica Dăncilă a mai cerut să se ia în discuție și comportamentul procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, conform sursei citate.

IPJ Mehedinți spune că polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova. Iar percheziția a avut loc în locația unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hotărâre judecătorească definitivă.

Pentru că fetița s-a atașat de familia care a îngrijit-o până acum și a refuzat să plece cu părinții adoptivi, aceștia au obținut o hotărâre judecătorească executorie de la Curtea de Apel Craiova.

Astăzi, 21 iunie, părinții adoptivi au venit la Baia de Aramă și în prezența unui procuror și unui echipaj de mascați au luat fetița cu forța din casei familiei care a crescut-o.

Știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel