Viorica Dăncilă, felicitări pentru un ministru în ședința de Guvern

Moțiune de cenzură. PNL, decizie. Anunț oficial
Moțiune de cenzură. PNL, decizie. Anunț oficial

Viorica Dăncilă, premierul României, l-a felicitat pe ministrul Petre Daea, în cadrul ședinței de Guvern de joi.

"O veste bună: în data de 22 mai 2018, în conturile României au intrat 288,02 milioane euro, reprezentând rambursarea plăților aferente fondului european agricol pentru dezvoltare rurală. Suma se adaugă la cea de 1,85 mliarde euro, primită până în prezent pentru agricultură. Acest lucru a fost posibil prin acordarea la timp a subvențiilor și vreau să-l felicit pe domnul ministru Daea", a spus Viorica Dăncilă în ședința de Guvern de joi, 24 mai.

Acte normative

Guvernul va discuta, în cadrul ședinței, un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact în domeniul achiziţiilor publice. 

Printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei Guvernului se află şi modificarea OUG 98/2010 privind identificarea, desemnarea şi protecţia infrastructurilor critice. Pe agenda şedinţei se mai află un proiect de hotărâre pentru modificarea Normelor metodologice privind prioritizarea proiectelor de investiţii publice aprobate prin HG 225/2014, un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporurilor pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestora pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare Cultură, dar şi un proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenţă.

Totodată, Guvernul ar putea adopta joi un proiect de hotărâre pentru aprobarea Strategiei naţionale privind promovarea egalităţii de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi şi prevenirea şi combaterea violenţei domestice pentru perioada 2018 - 2021, dar şi un proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor pentru acordarea licenţelor din domeniul transportului feroviar.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy