Viorica Dăncilă, declaraţii Iohannis: "Mă simt ameninţată"

Premierul Dăncilă se consideră ameninţată de preşedintele Iohannis, după ultimele declaraţii.

Premierul Viorica Dăncilă consideră că ultimele declaraţii făcute de preşedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt ameninţări.

"Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare", le-a declarat Dăncilă jurnaliştilor, luni, la Parlament.

Întrebată dacă se teme de o posibilă plângere penală, posibilitate avansată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul a spus: "Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil".

Viorica Dăncilă speră totuşi să nu se întâmple un astfel de lucru. "Totuşi, trăim într-o ţară care trebuie să aibă şi democraţie", a spus aceasta.

Meleşcanu la Cotroceni

Pe de altă parte, ea a avut o reacţie dură vizavi de convocarea ministrului de Externe Teodor Meleşcanu de către preşedintele României la Controceni. Dăncilă a declarat că un ministru nu poate fi convocat fără acordul premierului.

"Domnul preşedinte trebuie să vorbească cu prim-ministrul. Într-un guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu prim-ministrul. Asta este regula care trebuie respectată de toată lumea aşa cum şi eu respect regulile preşedintelui. Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni! Domnul Meleşcanu a vorbit cu prim-ministrul şi bineînţeles că dacă îşi va da acordul prim-ministrul va merge. Eu nu pot să îmi dau acordul pe ceva, dacă nu sunt întrebată", a declarat Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel