Viorica Dăncilă, anunțurile zilei în ședința de Guvern!

Premierul interimar Viorica Dăncilă face anunțuri important în ședința de Guvern. 

Viorica Dăncilă a început ședința de Guvern pentru un mesaj pentru ”autointitulații salvatori ai democrației”, pe care-i critică, afirmând că sunt capabili de orice pentru a-și masca independența. 

”Îi somez public pe candidatul Iohannis și pe gălăgioșii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii și al jignirilor la adresa cetățenilor și să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare” a spus Viorica Dăncilă în ședința de Guvern. 

Premierul interimar a mai transmis PNL-ului și președintelui Iohannis: ”Dacă nu sunt în stare, să spună public și să-și asume că au dat jos un guvern doar din considerente electorale”. 

Viorica Dăncilă a precizat că-i invită să semneze pactul pentru bunăstare semnat deja de un milion de români. ”Ne dorim ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede pentru ca acest blocaj creat de ambițiile lui Klaus Iohannis să nu genereze efecte negative asupra economiei României”, a mai precizat Viorica Dăncilă. 

Totodată, a subliniat că Guvernul nu mai poate adopta, în prezent, decât acte de adminstrare a țării. 

Viorica Dăncilă a mai anunțat că din această săptămână persoanele cu dizabilități vor primi vouchere pentru achiziția de echipamente moderne, în valoare de până la 23.000 de lei fiecare. Angajatorii care angajează persoane cu dizabilități vor primi o subvenție lunară de 2.250 de lei pentru fiecare persoană cu dizabilități angajată, timp de 12 luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel