Violeta Alexandru, ameninţări pentru poştaşi: Vor rămâne fără loc de muncă. Elena Cristian: Declaraţie politică sinucigaşă

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a lansat o întrebare publică pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru, după ce aceasta a declarat într-o conferinţă de presă că poştaşii vor rămâne şomeri, când se va trece la livrarea pensiei exclusiv pe card. 

"Povestea asta cu pensia pe card nu este nouă. Au mai fluturat-o și alții în spațiul public. Azi, noul ministru al Muncii, Violetă Alexandru a trecut la nivelul următor. I-a amenințat pe poștași că ii lasă șomeri și pe pensionari că vor primi pensia doar pe card.

Sigur că este doar o declarație politică sinucigașă, dar vreau să o întreb public pe Dna ministru: în câte din cele aproape 2900 de comune există cel puțîn un bancomat? Iar acolo unde există cam câți kilometri trebuie să parcurgă un bătrân că să-și scoată banii? Pentru că aici, în buza Capitalei, in 90% dintre magazine nu poți plăti cu cardul. Și nu doar de magazine este vorba...#vorbe_nvant #aiureaintramvai", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel