EXCLUSIV  Viktor Orban, declarație către Dragnea. Teodor Meleșcanu: Rol important

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut o declarație despre președintele PSD, Liviu Dragnea, explicată astăzi, la interviul DCNews LIVE, de către ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. 

Guvernul Orban și-a exprimat încrederea în Liviu Dragnea în ceea ce privește înființarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş. Declarațiile nu au fost făcute către omolog, ci către președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Astăzi, Senatul, for decizional, a hotărât înființarea acestui liceu. 

Teodor Meleșcanu, ministru de Externe, a precizat, la interviul DCNews LIVE, că exprimarea a fost către Liviu Dragnea pentru că ”președintele Camerei Deputaților a avut un rol important, este o problemă care se află în curtea Parlamentului și exprimarea a avut o bază reală”. 

[citeste si] 

Anterior, ministrul de Externe a afirmat că ”Pe locul doi ca parteneri, România și Ungaria sunt legate prin aceleași interese. Asta dă o bază solidă. Din păcate se cunosc alte lucruri mai interesante, care au un ecou mai mare la public. Vreau să vă spun că există o baza foarte solidă pentru relația România- Ungaria. Proiectele noastre nu se limitează doar la relația bileterală, ci și la alte proiecte mai importante în regiune”. 

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV Relații România- Ungaria. Meleșcanu: Creștere cantitativă importantă. Vă dau un singur exemplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel