Teodor Meleșcanu, în Croația. Ce protocol va semna

Rodica Mitu / 07 Martie 2018 / 19:22 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, va efectua, în perioada 8-9 martie, o vizită oficială în Croația.

Programul vizitei oficialului român va cuprinde, în data de 8 martie, inaugurarea Consulatului onorific al României de la Split, întâlniri cu autoritățile locale și o întrevedere cu președintele Camerei de Economie a Croației, Luka Burilović.

A doua zi, 9 martie, ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, va avea convorbiri oficiale cu viceprim-ministrul și ministrul croat al afacerilor externe și europene, Marija Pejčinović Burić, precum şi întrevederi cu președintele Republicii Croația, Kolinda Grabar-Kitarović, cu prim-ministrul Andrej Plenković și cu președintele Parlamentului, Gordan Jandroković, precizează MAE.

Vizită la Biserica Ortodoxă Română din Zagreb

Programul include și o vizită la Biserica Ortodoxă Română din Zagreb, pusă la dispoziția comunității românești de către Biserica Catolică din Croația, precum și o întâlnire cu membri ai conducerii Asociației românilor din Croația.

[citeste si]

Protocol de colaborare

Cu prilejul vizitei, va fi semnat un Protocol de colaborare între Ministerul afacerilor externe al României și Ministerul afacerilor externe și europene al Republicii Croația. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3