Video viral din Arabia Saudită, după ce a nins abundent

Fotografie creată de Burak Kebapci, de la Pexels
Fotografie creată de Burak Kebapci, de la Pexels

Un videoclip în care mai mulți bărbați cântă și dansează în Arabia Saudită, după ce a nins abundent, s-a viralizat pe rețelele de socializare. 

Un videoclip filmat în nordul Arabiei Saudite, unde a nins de la începutul anului, a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini apar mai mulți bărbați care cântă și dansează în zăpadă. Oamenii s-au bucurat și au ținut să marcheze momentul într-un mod inedit. 

Localnicii au salutat prima ninsoare a anului interpretând un dans popular. În trecut, războinicii dansau astfel pentru a sărbători victoria. 

Potrivit imaginilor ajunse în mediul online, cel mai mult a nins în orașul Tabuk. Oamenii s-au înghesuit în Jebel Al Lawz încă de sâmbătă, când a început să ningă în majoritatea zonelor, potrivit Digi24.

Noi ninsori au fost anunțate în Jebel Al Lawz, dar și în zonele montane Al Dhahr și Alqan.

În Arabia Saudită, ultima dată au fost ninsori abundente în 2018. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO - O rusoaică de 79 de ani patinează în fiecare zi pe lacul Baikal. "Inima mea se bucură astfel"

VEZI ȘI: VIDEO VIRAL: Doi bărbați au alergat o bilă imensă. Ce se întâmpla acolo, de fapt

Un clip surprins cu ocazia unui eveniment foarte popular din Asia a devenit viral pe Internet. Festivalul Lunii chinezești este atracția principală a toamnei în Vietnam, Coreea și China. 

Pentru pregătirea acestui festival sunt folosite întotdeauna decorațiuni speciale, inclusiv baloane uriașe ce au forma Lunii, scrie Metro. Da, ați ghicit! Bila imensă după care alergau cei doi bărbați era, de fapt, o decorațiune specială pentru festival. 

În timpul pregătirilor din 2021, un balon uriaș în formă de Lună a scăpat de sub control în provincia Henan, China, și a ajuns să se rostogolească pe stradă. Cei doi bărbați alergau cu bila imensă încercând să o prindă. 

Potrivit Metro, nu a fost prima dată când a avut loc un astfel de incident. În 2016, un balon similar a ajuns în mijlocul traficului, într-o altă provincie din China. (Vezi imaginile AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel