EXCLUSIV  Ce a făcut înainte șefa ”Beciului Domnesc”: Sunt lucruri care-ți rămân în ADN și-n sânge. ”M-a marcat 10 august”/ VIDEO

Șefa Arestului Central a fost în studiourile DCNews unde a făcut mai multe dezvăluiri. 

”M-a marcat 10 august, unde dispozitivul nostru poliețenesc, foarte bine pus la punct, a acționat, alături de jandarmi, cu foarte multă tărie și vă dați seama emoțiile de acolo și cât am fost de integrați cu toții astfel încât să nu avem incidente de amploare” a afirmat șefa Arestului Central, Nițulescu Casandra, în emisiunea ”Culisele Justiției”, realizată de Laura Duță. 

Comisarul-șef de poliție, șef Serviciu Independent de Reținere și Arestare Preventivă, a mai spus: ”Mă marchează totdeauna când aud de aici, de la arest, de patru ani și jumătate nu mai sunt în stradă, manifestațiile de la 1 Decembrie și cum ne pregăteam... pregătirile din culisele paradei”. 

Anterior, Nițulescu Casandra a fost, din 2005, la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. A fost ofițer de cercetare penală. ”Am fost la Poliția Sectorului 1 o perioadă în funcție de execuție la Biroul Control Intern, după care, timp de șapte ani, l-am condus. Am condus manifestații publice fie la Piața Victoriei, fie la Universitate, fie manifestațiile de 1 Decembrie la Arcul de Triumf timp de șapte ani. Sunt lucruri care-ți rămân în ADN și-n sânge și nu ai cum să le uiți”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel