Selly va vorbi la evenimentul NATO Youth Summit care se va desfășura în SUA

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Andrei Șelaru, Selly, va vorbi la evenimentul NATO Youth Summit care se va desfășura la Miami în data de 13 mai 2024, potrivit Institutului Aspen. 

Pe 13 mai, tinerii și oficialii de frunte se vor aduna pentru a discuta prioritățile globale de securitate la NATO Youth Summit din Miami, Stockholm și online. NATO Youth Summit este organizat în parteneriat cu Institutul Aspen, Institutul Aspen România, Universitatea de Apărare Suedeză și Agenția Suedeză pentru Situații Civile de Urgență. Înscrierile sunt deschise pentru a participa la Summit în persoană sau online.

Printre vorbitorii confirmați pentru NATO Youth Summit de la Miami se află și Andrei Selaru (Selly), creator de conținut social media. 

Cu două săptămâni înainte de NATO Youth Summit din 2024, organizatorii au dezvăluit astăzi noi detalii pentru etapa din Miami, Florida. Evenimentul din Miami va avea loc pe 13 mai la Superblue, în parteneriat cu NATO, Institutul Aspen și organizațiile internaționale partenere, și va fi conectat la etapa din Stockholm, Suedia, de la Epicenter. Înscrierile pentru a participa în persoană la evenimentul din Miami vor rămâne deschise până pe 8 mai, iar înregistrarea online va fi disponibilă pe tot parcursul.

Programul Summitului va consta în discuții de înalt nivel, prezentări și sesiuni interactive, toate axate pe implicarea și ascultarea următoarei generații de lideri din Alianță. În deschidere se va discuta despre semnificația NATO la aniversarea sa de 75 de ani, misiunea și impactul său astăzi și în viitor, urmate de prezentările a trei câștigători ai provocării NATO Youth Summit. În total, câștigătorii Provocării Summitului provin din 12 țări și 8 state diferite. Sesiunile din dimineața respectivă vor explora apoi o serie de teme concentrate pe valori comune; inclusiv democrația, egalitatea, încrederea, reziliența și modalitățile de întărire a instituțiilor.

Sesiunile de după-amiază vor aborda provocările actuale de securitate și prioritățile NATO, inclusiv o conversație cu Secretarul de Stat Adjunct al SUA, Kurt Campbell, perspectivele tinerilor privind apărarea și securitatea, provocările de securitate ale dezinformării, tehnologii emergente, inclusiv IA, și implicațiile de securitate ale schimbărilor climatice. Programul se va încheia cu o sesiune interactivă în care oficiali de top NATO vor reacționa la idei și soluții propuse și vor prezenta agenda Summitului Liderilor NATO, care va fi găzduit de președintele Biden în Washington, DC, în iulie.

NATO Youth Summit va include și spectacole culturale și interactive, inclusiv prestații artistice, o demonstrație din partea lui Gwenda Nielen, de la Tilt Studio, despre modul în care jocurile pot aborda dezinformarea și oportunități de networking, pe tot parcursul zilei, potrivit Aspeninstitute.org.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel