VIDEO VIRAL cu iubita lui Jeff Bezos și Leonardo DiCaprio / Răspunsul miliardarului

Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay
Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay

După apariția unui clip în care iubita lui Jeff Bezos l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio, au apărut mai multe glume pe Internet. 

Val de glume pe rețelele de socializare după apariția unui clip în care iubita lui Jeff Bezos l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio. Lauren Sanchez, care era însoțită de Jeff Bezos, a fost surprinsă în timp ce-l sorbea din priviri pe actor. 

De cealaltă parte, miliardarul s-a uitat la DiCaprio cu foarte puțin interes, potrivit Daily Mail.

„Când ai miliarde literalmente, dar nu ești Leonardo DiCaprio”, este unul dintre comentariile de la clip. „Găsește pe cineva care să te privească așa cum îl privește iubita lui Jeff Bezos pe Leonardo DiCaprio”, a scris o altă persoană.

Iată cum a răspuns Jeff Bezos glumelor de pe Internet

VEZI ȘI: Prezentatoare BBC, răsturnată de un câine când se afla în direct / VIDEO VIRAL

Moment jenant pentru prezentatoarea BBC Carol Kirkwood, care a fost răsturnată în direct chiar de câinele-invitat pe care îl prezentase colegilor săi din studio. 

În timp ce prezenta prognoza meteo în direct pe BBC News, câinele călăuzitor şi cu chef de joacă, a tras-o cu forță pe prezentatoarea în vârstă de 59 de ani, răsturnând-o. Incidentul a provocat hohote de râs gazdelor emisiunii.

Timp de câteva secunde, în imagini apar doar picioarele femeii, care este întinsă la pământ. Din fericire, nu a fost rănită, potrivit Publika. (VIDEO, aici.)

VEZI ȘI: VIRAL. Biletul lăsat de un bărbat care a furat o tavă cu brioșe, în Italia

Unii oameni sunt "obligați să fure de foame", este concluzia la care a ajuns proprietarul unui restaurant italian. El a povestit pe Facebook un episod de "tristețe infinită". 

Potrivit celor spuse de proprietarul restaurantului din localitatea Pistoia, o comună din regiunea Toscana, într-o dimineață, angajații săi au descoperit în fața localului un bilet și o bancnotă de 10 euro. "Bună ziua, vă rog să mă scuzați, dar dimineața trecută îmi era foame și nu aveam bani", este mesajul lăsat de un bărbat care, cu o zi înainte, a furat o tavă cu brioșe. (Citește mai mult și vezi FOTO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel