Videanu va fi propus de ARD pentru funcția de premier

videanu dc
videanu dc

Adriean Videanu ar putea fi una dintre propunerile Alianței România Dreaptă (ARD) pentru funcția de prim-ministru, a declarat marți co-președintele formațiunii politice, Vasile Blaga.

Liderul PDL Vasile Blaga a afirmat că nu este exclus ca fostul primar al capitalei, Adriean Videanu, să fie propunerea ARD pentru funcția de premier, arătând însă că alianța nu a luat încă o decizie pe această temă și că nu vrea să ”vândă pielea ursului din pădure,” potrivit Mediafax. ”Da, Adriean poate fi una dintre propunerile noastre. Noi nu ne-am decis, nu vrem să vindem pielea ursului din pădure. Ne-am propus un scor care să ne permită să fim la guvernare, în jur de 30%,” a răspuns Vasile Blaga.

Adriean Videanu a evitat să vorbească despre o eventuală nominalizare a sa pentru șefia Executivului. ”Nu. Eu sunt preşedintele Comisiei Naţionale de strategie a PDL şi am coordonat la nivelul alianţei elaborarea programului de guvernare,” spune dl. Videanu. Întrebat dacă și-ar putea asuma aplicare programului de guvernare al ARD, din postura de prim-ministru, fostul primar a răspuns că ”vom vedea la momentul potrivit.”

Liderul PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a prezentat, marţi, Programul de guvernare al ARD pe perioada 2013-2016, "Reporneşte România", în prezenţa co-preşedinţilor ARD, Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi a altor reprezentanţi ai alianţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel