Victorie după şapte etape pentru FC Voluntari în Superligă, 1-0 cu FC U Craiova 1948

Victorie după şapte etape pentru FC Voluntari în Superligă, 1-0 cu FC U Craiova 1948 - Foto Pexels
Victorie după şapte etape pentru FC Voluntari în Superligă, 1-0 cu FC U Craiova 1948 - Foto Pexels

FC Voluntari a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul ceh Lukas Droppa (45), care fusese introdus în min. 11 în locul lui Ricardinho. FC Voluntari a ratat un penalty în min. 77, când Daniel Florea a trimis în bara transversală.

Lovitura de pedeapsă fusese acordată pentru un fault al lui Ricardo Grigore la Vadim Raţă. FC Voluntari nu mai câştigase de şapte etape, în care avea trei egaluri şi patru eşecuri. FC U Craiova venea după trei etape fără înfrângere, două victorii şi un egal. FC Voluntari - FC U 1948 Craiova 1-0 (1-0), Stadion Anghel Iordănescu - Voluntari

A marcat: Lukas Droppa (45). Daniel Florea (FC Voluntari) a ratat un penalty în min. 77 (bară). Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Arbitru video: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitru asistent video: Valentin Avram (Bucureşti) Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF.

Citește și - CS Mioveni - U Cluj. Prima victorie din Superliga pentru clujeni - Vezi unicul gol al meciului

Universitatea Cluj a obţinut recent prima sa victorie în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), luni, în deplasare, în etapa a 10-a. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ely Fernandes (35). Universitatea are o victorie şi două egaluri în ultimele patru etape.

CS Mioveni venea după prima sa victorie în acest campionat, 1-0 cu Sepsi OSK, în deplasare. Argeşenii erau neînvinşi de trei etape, în care aveau o victorie şi două egaluri. CS Mioveni - FC Universitatea Cluj 0-1 (0-1), Stadion Orăşenesc - Mioveni

A marcat: Ely Fernandes (35). Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu, Mircea Orbuleţ (toţi din Bucureşti); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti) Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF.

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, a declarat la finalul meciului că Universitatea Cluj a avut o prestație mai slabă împotriva celor de la CS Mioveni decât în partidele anterioare, când ardelenii au pierdut.

Neagoe a vorbit și despre erorile din defensivă ale lui Ispas. Chiar dacă este de părere că asemenea erori nu ar fi trebuit să apară la un jucător cu experiență precum Ispas, tehnicianul și-a felicitat elevul pentru reacția la ocazia lui Buziuc.

”A trebuit să sufăr și astăzi. Am făcut un sacrificiu fantastic. Ne-am dorit să câștigăm acest joc, am reușit, i-am felicitat pe băieți”

”Destul de greu. Am câștigat trei puncte uriașe, foarte importante. Prima victorie a venit în etapa a zecea. A trebuit să sufăr și astăzi. Am făcut un sacrificiu fantastic. Ne-am dorit să câștigăm acest joc, am reușit, i-am felicitat pe băieți. Nu am făcut un joc foarte bun. În meciurile trecute am jucat mult mai bine, dar nu am câștigat. Acum am făcut un meci mai slab și am câștigat.

Dacă câștigi e altă atmosferă în vestiar, nu mai stai cu capul plecat, dar încă nu am realizat nimic. Este o victorie importantă, dar ne așteaptă în continuare meciuri grele. Cel mai important este duminică, contra celor de la Chindia.

Este o luptă până la finalul campionatului. Vor mai fi echipe care vor intra în această horă. Echipele sunt de valoare apropiată. Ați văzut ce se întâmplă. Mioveni a câștigat la Sfântu Gheorghe. Orice echipă poate câștiga contra oricărei echipe.

Ispas a pierdut mingea ușor, dar l-am felicitat că a revenit. Iliev a stat foarte bine în poartă. Nu ar fi trebuit să facă o asemenea greșeală pentru că este un jucător cu experiență, dar încă odată, l-am felicitat pentru reacție.

Sper să rămână fără victorie și după jocul cu noi. Nu va fi ușor. Chindia are jucători valoroși. Nu ne va fi ușor deloc. Vom face tot ce depinde de noi și cu ajutorul suporterilor cred că putem obține ce ne vom propune”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului, conform DigiSport. Vezi știrea și video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel