Victor Ponta revine în forță. Klaus Iohannis, vizat

Victor Ponta a transmis un mesaj după ce a aflat că președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sunt majorate salariile românilor.

"Mă bucur foarte tare că această măsură adoptată de noi este în vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic şi incorect să vezi că România are creştere economică 4 ani la rând (cea mai mare din UE în ultimul trimestru) şi că acest lucru nu se reflectă şi în "buzunarul" omului obişnuit. Relaxare fiscală şi creştere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic şi social al USL.

PS - foarte probabil dacă eram tot eu eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunând că "nu e sustenabilă şi are scop electoral". Aşa a acceptat că e fff bună şi sustenabilă, şi nici nu are efect electoral !!! Deci tot răul spre bine!", a fost mesajul lui Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care sunt majorate cu 25% salariile angajaţilor din sănătate şi ale asistenţilor sociali, precum şi cu 10% salariile tuturor celorlalţi bugetari care nu au beneficiat anterior şi de alte majorări. Creşterea salariilor intră în vigoare de la 1 decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel