Victor Ponta, miniștrilor săi: Pregătiţi bugetul pe 2015 până la sosirea delegaţiei CE, FMI și BM

Premierul Victor Ponta le-a transmis miniștrilor săi, marți, în cadrul şedinţei de Guvern, ce trebuie să facă până la sosirea delegaţiei Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale în România.

"Vreau să ne facem treaba în continuare, cât timp avem sprijinul Parlamentului, se aşteaptă să îndeplinim ceea ce este în fişa postului. O să vă rog, până la sosirea delegaţiei Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, să pregătiţi bugetul pe 2015. Deci, fiecare ministru vorbeşte cu Finanţele şi, după aceea, pentru măsuri speciale luăm decizia politică în cadrul coaliţiei şi în cadrul Guvernului", a transmis premierul Victor Ponta în cadrul şedinţei de Guvern de marți, citează Agerpres.

În conferința de presă organizată luni, alături de liderii UNPR, PC, şi PLR, premierul Victor Ponta afirma că își dorește să continue actul de guvernare alături de PSD, UNPR, PC, UDMR și PLR, lansând, de asemenea, mesajul către români că "Nu se schimbă nicio cotă unică şi nu se măresc taxe şi impozite, ci dimpotrivă avem un buget de pregătit pentru 2015-2016, care să continue creşterea economică", buget despre care spunea că va fi trimis la Parlament la finalul lunii noiembrie.

Tot în noiembrie, potrivit celor declarate de către premierul Ponta în luna septembrie, ar urma să aibă loc și vizita în România a misiunii organismelor financiare internaţionale: FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială.

Victor Ponta, mesaj neobișnuit pe Facebook: "Cam asta am în minte acum!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel