Veste bună pentru elevi: Un ministru a cerut mărirea vacanței de vară

vacanta
vacanta

Propunerea patronatelor din turism privind mărirea perioadei de vacanță de vară a elevilor este agreată și de un membru al Guvernului, care deja a înaintat, în acest sens, o scrisoare către Ministerul Educației.

Prezentă, joi, la Constanţa, la o întâlnire cu hotelieri de pe litoral, desfăşurată la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini,  a declarat că este de acord cu propunerea patronatelor din turism de mărire a vacanţei de vară a elevilor, precizând că a înaintat, în acest sens, o scrisoare către Ministerul Educaţiei.

"Eu mergeam spre litoral şi scrisoarea a plecat de la mine de la secretariat către ministrul Educaţiei, în care am solicitat vacanţele, aşa cum le-aţi cerut dumneavoastră. Dar nu mă pot băga totuşi în strategia ministerului Educaţiei, însă am explicat de ce am solicitat acest lucru. Pentru că nu pierde nimeni, şi noi am făcut începerea şcolii la 15 septembrie şi nu cred că se întâmpla ceva. Eu, ca studentă, veneam pe litoral între 1 şi 15 şi era cea mai bună perioadă şi mai ieftină", a declarat, joi, Maria Grapini, citează Mediafax.

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS) şi Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus a cerut, marţi, încheierea anului şcolar la 1 iunie "măcar pentru clasele I-VIII", ceea ce, în opinia acestora, ar permite familiilor cu copii să beneficieze de tarife reduse pe litoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel