Val Vâlcu atrage atenția după retragerea lui Andrei Baciu din guvern

Jurnalistul Val Vâlcu vorbește despre retragerea din guvern a lui Andrei Baciu, propunerea lui Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Sănătății, din cauza unor fotografii cu acesta din urmă cu mai mulți ani.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Val Vâlcu atrage atenția asupra unor aspecte despre care susține că arată multe în legătură cu seriozitatea acestor numiri în guvern:

"Dacă ministrul-poster era bun înainte să se afle despre poze, de ce nu mai e bun și după? Dacă sunt așa de importante imaginile respective, de ce nu s-a știut despre ele de la bun început? Asta spune multe despre seriozitatea numirilor..."

"Dacă din cauza câtorva critici din partea presei, Dacian Cioloș a decis retragerea unui ministru, ce o să facă dacă o să ia măsuri impopulare și se va stârni un întreg curent de opinie împotriva lui? E o dovadă că Guvernul Cioloș cedează prea ușor", a mai punctat jurnalistul.

Totodată, într-o notă ironică, Val Vâlcu a adăugat: ”Ce aveți, fraților, cu propunerea de ministru? N-ați spus voi că tinerii frumoși reprezintă fibra morală a nației?”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel