Vaccinare. Tăriceanu: Dovezi dincolo de orice umbră de îndoială

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, vineri, 4 august, că susţine proiectul pe care premierul Mihai Tudose şi Guvernul îl vor propune în privinţa reglementării vaccinării. 

"Am urmărit cu multă atenţie dezbaterea pe tema legii vaccinării şi vreau să spun, în primul rând ca părinte, că sunt pentru vaccinare. Consider că sănătatea copiilor trebuie pusă pe primul plan şi am încredere în recomandările cadrelor medicale. În ultimii ani, practica medicinală şi tehnologia folosită în acest domeniu au avansat semnificativ. Oamenii au azi acces la un sistem medical performant, capabil să le ofere atenţia şi tratamentul cuvenit. Datorită evoluţiei din zona medicală, copiii au acces la vaccinuri mai bune şi mai eficiente în a-i imuniza în faţa pericolelor reprezentate de diverse boli", a scris Tăriceanu pe Facebook.

"De altfel, Comisia Europeană susţine fără rezerve vaccinarea. (...) În aceste dezbateri s-au adus dovezi dincolo de orice umbră de îndoială cu privire la importanţa vaccinării, pentru a preveni epidemii cum este cea de rujeolă, care a afectat România. Consider că şi România are nevoie de o lege a vaccinării, una care să pună capăt situaţiei grave a îmbolnăvirilor din rândul celor mici. Despre această lege se vorbeşte de foarte mult timp, însă nimeni nu a dus la capăt proiectul legislativ. Prin această lege trebuie să instaurăm normalitatea în privinţa vaccinării copiilor. În acest sens, susţin proiectul pe care premierul şi Guvernul îl vor propune în privinţa reglementării vaccinării", a mai scris Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel