Un președinte tatuat. Vladimir Franz, candidat la prezidențialele din Cehia - FOTO

Vladimir Franz ar putea deveni următorul președinte al Cehiei, la alegerile din 11-12 ianuarie. Franz este candidatul cunoscut pentru tatuajele sale, care acoperă peste 90% din corp.

Primele alegeri prezidențiale directe din Cehia vor avea loc pe 11-12 ianuarie, când va avea loc primul tur al votării. În caz de necesitate, al doilea tur va avea loc pe 25 și 26 ianuarie. Printre cei nouă candidați se află și Vladimir Franz, un artist de 53 de ani.

Vladimir Franz este compozitor și cântăreț de operă, profesor de artă dramatică la Academia de Teatru și Arta Spectacolului din Praga, pictor, doctorand în drept, dar și pasionat de curentul punk, ceea ce se reflecta în înfățișarea sa. Candidatul are 90% din corp acoperit de tatuaje, potrivit BuzzFeed.

"Înțeleg că oamenii mă 'citesc' greu, pentru că m-am exprimat numai prin artă, până acum. Va trebui să mă exprim într-un limbaj decodat", a explicat Franz.

Deși nu are experiență politică, Vladimir Franz a reușit să strângă 8.800 de semnături în prima săptămână de campanie, devenind extrem de popular prin intermediul Facebook-ului. Ulterior, candidatul a strâns 88.388 de semnături, cu 38.388 de semnături mai mult decât avea nevoie pentru a candida la prezidențiale.

Vladimir Franz se declară un moderat, promovând toleranța, drepturile omului, democrația și sursele alternative de producere a energiei. Candidatul tatuat susține că este religios, dar preferă să aibă o legatură directă cu Dumnezeu, nu prin intermediari.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel