Urmărește emisiunea live


Un ministru din Guvernul Ponta amenință cu demisia

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ameninţă că va demisiona, în cazul în care Parlamentul nu va vota un proiect prin care statul ar urma să-i ajute cu bani pe fermierii care modernizează sistemele de irigaţii.

Prevederile au fost respinse în Camera Deputaţilor, la votul pe articole asupra legii, şi urmează să fie dat votul final. Ministrul Agriculturii îşi doreşte ca, în următorii cinci ani, să fie alocate aproape 150 de milioane de euro de la buget pentru refacerea sistemului de irigaţii.

Întrebat dacă intenționează să își dea demisia, în cazul în care proiectul nu trece de Parlament, Daniel Constantin a replicat, conform digi24.ro: ”Eu cred că trebuie cineva să se sacrifice la un moment dat pentru reuşita unui proiect şi, dacă e nevoie de un sacrificiu, eu sunt dispus să-l fac. E nevoie de acest proiect şi îmi pun toată speranţa, tot mandatul în slujba acestui proiect”.

”Am discutat cu câţiva membri PNL, care habar nu aveau ce era proiectul respectiv. A ridicat cineva mâna din prima bancă, domnul Nicolăescu, liderul de grup. L-am întrebat şi pe dânsul. Ce faceţi? E un proiect naţional, extrem de important”, a continuat ministrul Agriculturii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel