Un make-up artist transformă orice femeie obișnuită într-o divă - GALERIE FOTO

Toate femeile sunt frumoase, iar minunățiile din trusa de make-up le ajută să-și pună în evidență atuurile fizice date de Mama Natură.

Un make-up artist și-a pus în gând să demonstreze că femeile sunt din cale afară de atrăgătoare, fără să apeleze la trucurile din bisturiu. Acesta a arătat că orice doamnă sau domnișoară poate deveni o regină a frumuseții în câteva minute.

Vladimir Andreev poate face din imaginea unei femei o apariție demnă de coperta unei reviste glossy. Nu execută nimic ieșit din comun din ritualul pe care reprezentantele sexului frumos îl fac acasă, dimineața, înainte de a pleca la serviciu.

Pentru ca toată lumea să vadă rezultatele muncii sale, tânărul din Rusia își pozează modelele înainte și după ce apelează la fond de ten, farduri, rimel și alte astfel de produse cosmetice. Artistul, care se pricepe de minune să ascundă orice urmă de oboseală lasată pe chipul unei femei, spune că dintotdeauna și-a dorit să facă performanță într-ale make-up-ului, lucru care i-a reușit – dovada o aveți în aceste imagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel