Tupeu maxim după reforma lui Constantin Toma (PSD). ATAC incredibil

Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău, omul care câștigă lunar 175 milioane de lei, îl amenință pe Constantin Toma, primarul Buzău, cu o plângere la DNA.

Totul după ce Ionel Tescaru a fost amenințat de toată lumea cu DNA-ul și de PNL, dar și de PSD. Simțind că îi fuge pâmântul de sub picioare datorită noilor reforme făcute de Constantin Toma imediat după ce și-a preluat mandatul, Ionel Tescaru nu se lasă dus de la conducerea Companiei de Apă. Ba mai mult, acesta îl amenință pe primarul ales al buzoienilor cu DNA-ul.

Tescaru spune NU demisiei

Ionel Tescaru a spus că nu are de ce să demisioneze, deși trecutul și prezentul îl contrazic. Ani de-a rândul buzoienii s-au plâns și de prețul foarte ridicat al apei, dar și de calitatea sa. La Buzău, apa murdară este la fel de frecventă precum cutremurele și nu de ieri de azi, ci de ani buni.

Toma a pus piciorul în prag

Consiliul Local Municipal a votat recent în unanimitate toate proiectele de hotărâre promovate de primarul Constantin Toma pentru ședința extraordinară, cele mai multe dintre acestea fiind menite a "reda buzoienilor Compania de Apă".

Aleșii locali au aprobat și efectuarea de audituri economico-financiare ale activității Primăriei și Companiei de Apă pentru perioada 2008-2016.

"Am cerut public demisia directorului general Ionel Tescaru de la Compania de Apă. Buzăul are cel mai mare preț la apă, iar calitatea apei o știm cu toții. Din pacate, Compania de Apă este profitabilă doar pentru management și firmele private care lucrează cu ea. Nu pentru buzoieni. Avem nevoie de o schimbare. Au mai fost adoptate Hotărârile pentru efectuarea Auditului juridic și economico-financiar la Primarie și la Compania de Apă pentru perioada 2008-2016", a zis Constantin Toma.

[citeste si]

Directorul general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, câștigă nu mai puțin de 209.763 lei pe an, adică 17.480 lei pe lună. Pentru cei care se pierd în aceste cifre, precizăm că Ionel Tescaru încasează peste 2 miliarde lei vechi anual, adică aproape 175 milioane lei pe lună. Declarația de avere o găsiți aici. În acest context, DC News a trimis o solicitare pentru a întreba ce face directorul companiei pentru salariul primit. Răspunsul a fost următorul: "În ceea ce-l priveşte pe directorul Companiei de Apă Buzău, domnul Ionel Tescaru, veţi afla toate detaliile consultând fişa postului domniei sale, disponibilă pe website-ul Companiei, la linkul http://www.cabuzau.ro/!res/fls/rof-01.01.2016.pdf".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel