EXCLUSIV  Tudorel Toader vs. Ben Oni Ardelean. Dubla măsură: ”regim totalitar” - ”ce ordinar”

Tudorel Toader
Tudorel Toader

O anumită parte a presei a luat foc când Tudorel Toader, ministru al Justiției, nu a mai vrut să prelungească acreditarea unor jurnaliști.

Acum, însă, aceeași presă dă dovadă de dublă măsură când vine vorba de Ben Oni Ardelean, deputat PNL, care a avut miercuri o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care voiau să participe la ședința Comisiei de politică externă, numindu-i pe aceștia "nesimțiți" și "cu tupeu" și amenințându-i că va cere ridicarea acreditărilor de intrare în Parlament. În schimb, când Tudorel Toader a fost protagonistul unui episod similar, o anumită parte a presei și internauții s-au inflamat și i-au cerut, de urgență, demisia.

”ABUZ Al doilea jurnalist cu acreditarea ridicată, după ce Tudorel Toader s-a supărat pe cei incomozi”, titra newsweek.

”Premieră negativă: Ministerul Justiției refuză acreditarea a doi jurnaliști: Ovidiu Oanță, de la Pro TV, și Ionela Arcanu, de la Realitatea TV / Ministrul Toader se arătase deranjat de întrebările acestora”, titra g4media.

”Cenzurel Toader, comunist recidivist. Ministerul Justiției i-a retras acreditarea unui jurnalist” și ”Cenzurel Slugărel Toader amenință jurnaliștii care nu sunt slugile PSD că vor rămâne fără acreditări la Ministerul Justiției”, titra Podul.ro.

”Năravuri vechi ale guvernului PSD: jurnaliști interziși. „Avem un acut sentiment de deja-vu", titra Romania.europalibera.or.

”Cât esti de prost, ca ministru, când ridici acreditări de presă”, scria Bogdanstoica.ro.

”Tudorel Toader trece la faza următoare: Cenzurarea presei prin neacreditarea jurnaliștilor incomozi”, scria Revista 22.

”Ce ORDINAR! Tudorel Toader, „ciuma" presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanţă, de la Pro TV, care se ocupă de justiție de 17 ani”, titra Ziariștii.com.

”Abuz specific regimurilor totalitare. Tudorel Toader i-a retras acreditarea jurnalistului Pro TV Ovidiu Oanta. Nu-i mai suporta intrebarile „deranjante" ”, titra și Aktual 24.

În ceea ce-l privește pe Ben Oni Ardelean, deputat PNL, nu s-au mai folosit titluri atât de stridente, iar comentariile de pe Facebook nu mai sunt în aceeași cheie acuzatoare.

Deputatul PNL a avut miercuri o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, cărora nu li s-a permisul accesul la ședința Comisiei de Politică Externă. Acesta i-a amenințat cu retragerea acreditării, pentru chestiuni "legate de nesimţire şi tupeu". Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV și și-a cerut scuze, susținând că este stresat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel