Trucuri pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp

Rodica Mitu / 30 sep 2018 / 22:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Unele trucuri te pot ajuta să păstrezi unele alimente mai mult fără ca acestea să îşi piardă din prospeţime.

Verdeţuri 

Un borcan de sticlă este cel mai bun depozit pentru ierburile proaspete. Ceapa, usturoiul sau pătrunjelul îşi vor păstra aroma pentru o lună dacă sunt ţinute astfel.

Lapte

Dacă ţi-ai cumpărat o cantitate mai mare de lapte, o poți congela. Goleşte puţin sticla sau punga de lapte înainte de congelare pentru că va creşte în volum. Cel mai indicat este să congelezi laptele proaspăt şi să îl păstrezi în congelator între 4 şi 6 săptămâni.

Sosuri

Sosurile rămase pot fi păstrate în pungi destinate congelării. Se toarnă într-o astfel de punşă şi se depozitează la congelator.

Mere

Merele îşi păstrează gustul pentru o perioadă foarte lungă dacă sunt ţinute la frigider. Singurul lucru de care trebuie să ţii cont este că ele nu trebuie puse împreună, potrivit Bright Side.

 

 


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25