TRUCURI. Cum să ne spălăm eficient pe cap. Greșeala pe care o facem toți!

Stilistul Kieran Tudor a dezvăluit secretele sale pentru spălarea părului, astfel încât să puteți obține acasă rezultate mai bune ca la salon.

Spălarea părului poate părea un fapt banal, dar se dovedește că majoritatea dintre noi am făcut-o greșit, potrivit stilistului. Primul pas către o îngrijire sănătoasă a părului este șamponul corect, spune Kieran.

'Folosirea șamponului greșit poate face mai mult rău, decât bine'



"Întotdeauna îi sfătuiesc pe clienți să evite produsele care conțin sulfați de sodiu Lauryl (SLS), deoarece aceștia pot îndepărta cu ușurință uleiurile naturale de pe păr, lăsându-l uscat și fragil. Acești sulfați pot să îndepărteze culoarea din păr". a spus Kieran.

Fii atent la scalpul tău


'Ar trebui să vă șamponați într-un anumit mod pentru a vă curăța cu adevărat scalpul. Accentul ar trebui pus pe scalp atunci când vă spălați părul! Este o extensie a pielii noastre, așa că trebuie curățat eficient și hrănit pentru ca părul sănătos să crească. Este necesar un masaj eficient pentru scalpul dvs. timp de două minute. Acest fapt nu numai că îl va curăța profund, dar îl va și exfolia ușor. De asemenea va fi stimulat și fluxul de sânge, ambele cruciale pentru întineririea și creșterea părului. Masajul scalpului este extrem de important și benefic." a spus Kieran.

Nu trebuie să utilizați întotdeauna șampon



Stilistul a mai dezvăluit: "Nu trebuie să utilizați întotdeauna șampon, ci puteți opta, pur și simplu, pentru o clătire. Apoi,  puteți aplicați un balsam special. Acest lucru este deosebit de util pentru cei care fac eforturi fizice sau au părul uscat / grosier. O co-spălare vă permite să clătiți orice transpirație sau grime, fără a afecta echilibrul scalpului", potrivit Mirror.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel