Trei miniștri "nefuncționali" din Guvern. Cine este cap de listă! Chirieac: O mare dezamăgire!

Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus care ar fi cei trei miniștri "nefuncționali" din Guvern

"Ai cel puţin trei persoane în Guvern, de la PSD, total nefuncţionale. Domnul Sorin Grindeanu - este cap de listă şi acum avem şi datele, execuţia bugetară, domnul Câciu de la Finanţe, din mare nefericire, şi un om în care eu am avut mare încredere - avea nişte recomandări excepţionale, este o mare dezamăgire, şi domnul Chesnoiu de la Agricultură. Nu mai spun de alte lucruri, că se mai adună. Dar domnul preşedinte Marcel Ciolacu îşi face evaluarea aia?", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Deferiți mass-media, de la DCNews TV.

"Nimeni nu poate singur să mute munții din loc"

Execuția bugetară ar fi cea mai slabă la Transporturi, conform surselor Antena 3. S-ar afla la doar 40%. Recent, Sorin Grindeanu spunea că vrea cât mai mulți kilometri de autostradă, dar dădea vina pe ”greaua moștenire”. 

”Miniștrii Transporturilor, probabil aproape toți, și-au luat angajamente că fac cincinalul în patru ani și jumătate, așa cum era înainte. N-am făcut lucrul ăsta de când am venit și știți, în urmă cu câteva luni. Îmi doresc să pot, împreună cu colegii mei, pentru că nimeni nu poate singur să facă, să mute munții din loc, alături de colegii mei să putem să inaugurăm cât mai mulți kilometri. 

În mod sigur, îmi doresc ceea ce deja s-a întâmplat. Știți, înaintea mea a fost un ministru care înainte a inaugurat zero kilometri de autostradă și nu mai intru în detalii. Anul acesta sunt conform contractelor pe care le-am găsit în Ministerul Transporturilor. Putem vorbi de tot ceea ce înseamnă tronsonul 2 de la Pitești la Craiova, unde e un drum expres. Sunt optimist pentru ceea ce înseamnă lotul 1 de la Sibiu la Pitești, lotul 1 dintre Sibiu și Pitești, care e de la Sibiu la Boița această bucată. Merg foarte bine”, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la Antena 3. 

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel