Traveling: Maroc – vezi Islamul călătorind low cost

Pentru amatorii de traveling, o călătorie în Maroc, o tură prin munţii Riff, soarele răsărind dintre dunele de nisip, traversarea Atlasului şi o plajă pe malul Oceanului Atlantic, ar putea fi o idee de explorat.

Dar pentru a vedea Marocul, mai întâi trebuie să ajungi acolo. Cu avionul este, evident, cel mai simplu de ajuns. Rezervarea biletelor pe ruta Bucureşti – Milano – Fes – retur te va costa aproximativ 300 de euro, folosind două companii aeriene low cost diferite. Dar cu cât amâni cumpărarea biletelor, cu atât ele devin mai scumpe.

Îşi poţi rezerva o maşină încă din Bucureşti, pentru care vei plăti aproximativ 25 de euro pe zi.

Iar din Fes poţi începe călătoria. O idee de itinerariu? Fes - Meknes - Risiani - Merzouga (câteva zile în deşert, printre berberi reprezintă o experienţă unică) - Ouarzazate - Marrakech - El Jadida - Tanger - Fes. O buclă de peste 2000 de kilometri, care te poartă prin ţinuturi atât de diferite unele de altele, încât uneori uiţi că eşti în aceeaşi ţară. Cazarea, în funcţie de zona în care te afli şi de pretenţii, te poate costa între 15 şi 50 de euro pe noapte. Timp: trei saptamani.

Sfat: Întreabă de preţul oricărui servicu care ţi se oferă înainte de a-l accepta. Negocierea îţi poate salva mai mult de jumătate din bugetul de călătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel