Transfăgărășanul, așa cum nu l-ați mai văzut - GALERIE FOTO

Minivacanța românilor de Adormirea Maicii Domnului a aglomerat Litoralul, dar și traseele montane. Duminică, cei care au ales să se răcorească pe Transfăgărășan s-au convins că au ales o carte proastă. 

Duminică, la orele prânzului, la Bâlea Lac nu mai avea unde să parchezi aprope nicio motocicletă. Cei care au ales să urce pe Transfăgărășan dinspre șoseau Făgăraș-Sibiu au fost nevoiți să aștepte în coloană mai bine de o oră să ajungă la Bâlea. Acolo o altă dezamăgire. Locurile de parcare insuficiente au blocat circulația. Cei care, contra sumei de 5 lei parcarea, au găsit un loc se considerau norocoși, putându-se delecta cu bulz copt pe jar, contra 10 lei, cărnăciori de casă, sarmale, practic un întreg  festin culinar.

Temperatura nu depășea 18 grade Celsius, iar spectacolul oferit de parapantiști a fost inedit pentru cei mai mulți turiști.

[caption id="attachment_355485" align="alignnone" width="640"] Parcă niciodată un bulz nu este mai bun ca în vârf de munte[/caption] [caption id="attachment_355486" align="alignnone" width="640"] La Bâlea Lac, ca în bâlci de Sf. Dumitru[/caption] [caption id="attachment_355487" align="alignnone" width="640"] Coada de mași se întindea pe kilometri întregi[/caption] [caption id="attachment_355488" align="alignnone" width="640"] Parapantiștii au oferit un spectacol de neuitat[/caption] [caption id="attachment_355494" align="alignnone" width="640"] Una dintre cele mai frumoase cascade de pe Tranfăgărășan[/caption] [caption id="attachment_355495" align="alignnone" width="640"] Barajul Vidraru, o imagine nefirească[/caption] [caption id="attachment_355498" align="alignnone" width="640"] O privire spre Cabana Capra[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel