EXCLUSIV  Trăistariu, în criza COVID - 19: Am rate mari la bancă. Sunt un pic îngrozit. Mă bate gândul să fac următoarea afacere

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a spus ce face acasă în vremuri de pandemie cu noul coronavirus.    

'Sunt un pic trist din cauza situației actuale... ca să nu zic disperat. Mi s-au anulat toate concertele din perioada următoare. Nu eram nici pregătit, nu mi-am strâns bani. Am rate mari la bancă. Sunt un pic îngrozit. Am și o școală de muzică unde niciun elev nu mai vine chiar dacă repetițiile se făceau cu câte un singur copil. Deci nu erau grupuri. Prin urmare, stagnez pe toate planurile.' a spus Trăistariu în exclusivitate pentru DC News.

'Mă enervează rău situația, dar nu am ce să fac. Seara mă pun la somn deprimat, dimineața mă trezesc optimist. Am văzut că se anunță 10 săptămâni de stat în casă. Cred că va fi groaznic pentru foarte mulți români din punct de vedere economic. Mulți își vor pierde locurile de muncă. Se estimează un milion de șomeri. Va fi catastrofal.' a mai zis Mihai Trăistariu.

Un gând optimist pentru fanii săi

'Norocul meu este că am o asociație cu căței și la două zile ies o oră din casă, legal, pentru a le da mâncare. Este singurul meu traseu, să nu intru în depresie. Totuși, să fim optimiști! Să ascultați muzică bună în această perioadă. Să vă faceți preocupări noi, așa cum fac și eu. Să începeți să vă gândiți și la afaceri auxiliare. Mă bate gândul să îmi fac vânzări online. Trebuie să facem și aceste chestiuni în vreme de război sau de criză.' a conchis artistul Mihai Trăistariu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel