Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desert rapid și delicios

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Tortul de ciocolată la tigaie este un adevărat deliciu, ușor de pregătit. Va fi devorat rapid.

Ingrediente pentru tortul de ciocolată la tigaie

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Clătite

4 linguri de făină
4 linguri de amidon
1 ou
300 g de lapte
250 ml de apă
50 g de ciocolată
3 linguri pudră de cacao
sare
zahăr după gust
o lingură de ulei

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Cremă

500 ml de lapte
50 g de zahăr vanilat
40 g de amidon

Cum se prepară tortul de ciocolată la tigaie

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Se toarnă toate ingredientele pentru clătite într-un bol. Se amestecă bine de tot până la omogenizare. E important ca aluatul pentru clătite să NU fie rece.

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Se topeşte ciocolata la baie de abur şi se toarnă în aluatul de clătite, scrie bucatarianoastra.online. Se amestecă până la încorporarea completă. După ce l-aţi amestecat, se coc clătitele în tigaie, una câte una.

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Crema: Se toarnă 400 ml de lapte în cratiţă. Se aduce până aproape de punctul de fierbere. Se amestecă în alt vas zahărul cu amidonul. Se adaugă 100 ml lapte rece peste ele.

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Se amestecă bine până când se omogenizează aluatul. Se toarnă în fir subţire peste laptele din cratiţă, aproape fiert. Se amestecă uşor, constant, pentru a nu se lipi. Aduceţi crema la fierbere, la foc mic. După ce s-a îngroşat, se ia de pe foc.

Tort de ciocolată la tigaie. Cum se prepară. Desertul rapid și delicios! Montare tort: Se ia un platou mare şi se pune o clătită. Se unge bine cu cremă şi apoi se pune o altă clătită, peste ea. Se unge şi aceasta şi operaţiunea se repetă până când terminaţi crema şi clătitele. Tortul de ciocolată la tigaie se dă la frigider, timp de o oră. Se poate decora cu frişcă, zahăr pudră, fructe .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel