Top 20 cele mai dulci pisicuțe. Îți fură inima pe loc (GALERIE FOTO)

Ce își poate face începutul de weekend mai frumos dacă nu o colecție cu cele mai dulci pisicuțe? Nu te vei mai sătura să le privești.

Sunt jucăușe, pufoase, hoțomane uneori, dar privirile lor nevinovate te fac să te topeşti pe loc de drag. Da, despre pisci e vorba. Maidaneze sau de rase alese, nici nu contează. Ba chiar, uneori, sufletele salvate de pe stradă sau din diverse situaţii nu tocmai fericite îţi vor fi recunoscătoare până în ultima clipă. Acum, depinde şi de temperamentul fiecărui animăluţ. Sunt pisici care îşi arată afecţiunea des, altele mai rar, dar iubirea lor pentru tine este acolo, cu siguranţă. 

Cu răbdare, dragoste şi responsabilitate, vei reuşi să-ţi transformi pisica în cel mai bun prieten. Şi, dacă ai ocazia să adopţi, fă-o! Renunţă la magazinele care vând animale sau, mai grav, persoanele care le tranzacţionează pe diferite platforme de vânzări sau chiar la colţul străzii. 

De asemenea, nu transforma viaţa unui animal în moftul copilului tău. Gândeşte-te de zece ori înainte de a-ţi asuma această responsabilitate. Animăluţele nu sunt jucării sau bibelouri. Aşadar, cântăreşte-ţi bine decizia.

Însă, până te decizi tu, noi îţi oferim o colecţie de 20 de imagini cu pisicuţe super simpatice, care poate fi răsfoită în galeria foto de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel