Toader, scrisoare devastatoare pentru Kovesi. Guvernul, LOVITURĂ

Irina Constantin / 07 Martie 2019 / 15:20 Salveaza PDF Comentarii

Vicepremierul Daniel Suciu face o declarație explozivă! 

El a susținut, astăzi, într-o conferință de presă la sediul PSD Arad că Guvernul îşi asumă scrisoarea transmisă de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, către publicaţia Financial Times, arătând că "reflectă exact realitatea sistemului judiciar din România, este o oglindă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani".

Prezent la Arad, vicepremierul Daniel Suciu a fost întrebat de jurnalişti dacă a fost consultat cu privire la scrisoarea transmisă de Toader presei internaţionale, el declarând că Guvernul îşi asumă acest document. 

”Scrisoarea domnului ministru Tudorel Toader reflectă exact realitatea sistemului judiciar din România, este o oglindă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în sistemul judiciar. Este asumată de către Guvernul României, toate informaţiile sunt veridice şi sunt întru totul de acord cu cele menţionate acolo. Până la urmă, cred că absolut toată lumea trebuie să afle ce s-a întâmplat, nu doar o parte sau alta. Nu am văzut pe alţii să fie extrem de scandalizaţi când în DNA exista o secţie specială de urmărire a magistraţilor şi această secţie a produs peste 3.200 de dosare făcute procurorilor şi judecătorilor. Spuneţi-mi dumneavoastră dacă acest instrument numit secţie specială din DNA nu se poate constitui într-o formă de presiune şi de şantajare a unor magistraţi”, a declarat Daniel Suciu.

Întrebat din nou dacă el personal a fost consultat înainte de transmiterea acestei scrisori, vicepremierul a precizat: "Este un document asumat de către Guvernul României, cu asta cred că am răspuns".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25