Toader, conflict cu Kovesi și Lazăr. Chirieac: Președintele nu va accepta niciodată acest lucru

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre conflictul dintre ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și procurorul general Augustin Lazăr. 

”PSD s-a ascuns în spatele lui Tudorel Toader, cu domnul Liviu Dragnea în frunte.” consideră Bogdan Chirieac. Analistul politic a mai spus, la Antena 3, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, că ”Una e să fii un profesor universitar de talia lui Tudorel Toader care nu e politician și alta e să fii un jurist politician ajuns un ministru al Justiției- n.r. referire la Florin Iodache. În opinia mea, și dacă domnul Tudorel Toader- dar eu nu cred că se va ajunge acolo- va propune o demisie pentru procurorul-șef al DNA, președintele nu va accepta niciodată acest lucru. În cazul procurorului general, eu nu știu de ce e acuzat. Eu cred că dreptul la liberă exprimare aparține tuturor, (...) deci faptul că procurorul general s-a exprimat public, eu cred că e în regulă și că oricine într-o democrație are dreptul să se exprime.”

[citeste si]

”Pe plan intern lucrurile sunt închise, pe plan extern nu am văzut din partea ambasadelor, cele șase care s-au pronunțat pe OUG 13, dând senzația că nu au citit OUG 13, nu am văzut pe nimeni ieșind să spună că-n România trebuie respectată Constituția, nu am văzut pe nimeni. Ce am dedus de aici? Senzația mea este că pentru ambasade, lupta împotriva corupției este atât de importantă desfășurată însă în parametri actuali încât sunt acceptate victime colaterale.” a mai subliniat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel